Gebruiksvoorwaarden

Welkom op onze website. Als u doorgaat met bladeren en gebruik van deze website gaat u akkoord met en door de volgende bepalingen en voorwaarden van het gebruik, wat de relatie Cybo bedrijf bij u in verband met deze website regeren gebonden. De term 'ons' of 'wij' verwijst naar Cybo Company. De term 'u' verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website. Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

 • De inhoud van de pagina's van deze website is alleen voor jouw algemene informatie en gebruik. Het kan worden gewijzigd zonder kennisgeving.
 • De inhoud van dit document kan ook veranderen. Maar de meest recente versie zal beschikbaar zijn op deze pagina.
 • Noch wij, noch derden bieden geen enkele garantie of waarborg ten aanzien van de nauwkeurigheid, tijdigheid, de prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor ieder bepaald doel. Je erkent dat dergelijke informatie en materiaal onjuistheden of fouten kan bevatten en wij sluiten uitdrukkelijk aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of fouten uit in de ruimste mate toegestaan ​​door de wet.
 • Je gebruik van informatie of het materiaal op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. Het is je eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie die via deze website beschikbaar is aan je specifieke eisen voldoen.
 • Alle merken die gereproduceerd zijn in deze website, die geen eigendom of in licentie verleend zijn aan de eigenaar, worden erkend op de website.
 • Van tijd tot tijd kan deze website ook links naar andere websites bevatten. Deze links worden uitsluitend voor je gemak verstrekt om nadere informatie te bieden. Deze links betekenen niet dat wij die website(s) onderschrijven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website(s).
 • Deze informatie mag niet worden hergebruikt voor in het publiek te tonen.
 • Je gebruik van deze website en alle geschillen die voortvloeien uit het gebruik van de website is onderworpen aan de wetten van de Verenigde Staten van Amerika.
 • U mag Cybo niet gebruiken voor het verzenden van inhoud of handelingen verrichten die inbreuk maken op de rechten van anderen waaronder, zonder beperking, patenten, handelsmerken, handelsgeheimen, auteursrechten, publiciteit, privacy of andere eigendomsrechten.
 • We gebruiken verschillende Google-diensten of API's (bijv. Google Maps API). Door onze diensten te gebruiken, ben je gebonden aan de Algemene voorwaarden van Google.
 • Als er verschillen zijn tussen deze termen in het Engels en een andere taal, dan heeft de Engelse versie voorrangHartelijk dank voor je interesse in Cybo.

 

Volg ons om op de hoogte te blijven van nieuwe veranderingen op de site.