Bedrijven op Cybo

Cybo Score

Er zijn een aantal factoren die we bekijken bij het bepalen van de kwaliteit van een zakelijke vermelding op Cybo. Het volgende beschrijft wat we zoeken.

  • Reviews: Aantal en de gemiddelde beoordeling van een bedrijf op Cybo.
  • Claims: Of een bedrijf is geclaimd door een eigenaar of vertegenwoordiger.
  • Kwaliteit van de data: Hoe compleet de invoer van bedrijf is.
  • Versheid: Hoe lang sinds het bedrijf is bijgewerkt of beoordeeld.

Ons rangschikkend algoritme verandert voortdurend, dus geen zorgen als de resulaten zijn veranderd. Indien u van mening bent dat uw bedrijf tekort wordt gedaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als het beter kan, willen wij dat namelijk altijd graag weten.


Bedrijf wordt toegevoegd

+ Voeg bedrijf toe

Wij streven ernaar om niet alleen de grootste database van bedrijfsinformatie te hebben, maar ook de meest accurate en de meest gebruikersvriendelijke. Daarom maken wij het zo eenvoudig voor mensen om hun bedrijf op Cybo te in te voeren.

Nergens anders krijgt uw bedrijf de aandacht die het bij Cybo krijgt.


Bedrijf aan het bewerken

Bedrijven staan nooit stil. Of het nu daadwerkelijk verhuizen is, of een nieuwe telefoonnummer, of het toevoegen van een Facebook pagina. Wij maken het eenvoudig om deze veranderingen bij te houden.

Eenmaal op de individuele pagina van een bedrijf aangekomen, klikt u eenvoudig op het Edit icoontje zoals hierboven.


Bedrijf claimen

Naast het aanmelden en bewerken van bedrijven hier op Cybo. Kunnen mensen hun bedrijf ook claimen indien het reeds in deze lijst staat. Hiermee is er meer controle op de lijst en de informatie.

Zo lang als de bevoegde gebruiker de inzending niet heeft vergrendeld, kunnen andere gebruikers geclaimde bedrijven nog steeds bewerken.

Indien iemand een bedrijf hier op Cybo heeft geclaimd dat van u is, kunt u deze claim aanvechten en zullen wij uw klacht beoordelen. We houden een limiet aan op het aantal inzendingen dat u kunt claimen. Wilt u toch meer claimen, neem dan contact met ons op.

Gebruikers die een bedrijf hebben geclaimd kunnen de inzending vergrendelen. Andere gebruikers kunnen dan geen wijzigingen in de lijst meer aanbrengen. Wij raden u echter aan dit alleen te doen wanneer het idee heeft dat anderen de inzending willen vervalsen of misbruiken.


Bladwijzer bij dit bedrijf

Bedrijven met bladwijzers zijn zichtbaar met een account. Maak dus snel een account aan hier op Cybo. Zo kunt u uw favoriete bedrijven markeren!


Cybo Gebruikers Account

InloggenInschrijven

Om deze acties te kunnen uitvoeren dient u geregistreerd te zijn. Dit kost weinig tijd en is slechts een kleine moeite.

Klik op de bovenstaande links om vandaag in te registreren en in te loggen in uw Cybo account.

Indien u merkt dat een gebruiker liegt, spamt of op enige andere wijze misbruik maakt van deze dienst, markeer deze dan. Dit kunt u doen op de profielpagina van de gebruiker. Wij zullen het daarna beoordelen en daar waar nodig stappen ondernemen.
Hartelijk dank voor je interesse in Cybo.

  
 

Volg ons om op de hoogte te blijven van nieuwe veranderingen op de site.